Nieuws

Vacature commercieel medewerker binnendienst

September 2022

Per heden hebben wij de vacature commercieel medewerker binnendienst beschikbaar. Kent u iemand of bent u wellicht iemand die hier interesse in heeft klik dan op onderstaande link voor de complete vacature omschrijving. 

Naar vacature

Update verbouwing en vooraankondiging opening

September 2022

Het grootste gedeelte van de verbouwing is achter de rug. Wat nog rest zijn de laatste afwerkpunten, aanpassingen en puntjes op de "i" met betrekking tot o.a. de inrichting. Wij verwachten dat u weinig tot geen hinder meer zult ervaren. Na de grote verbouwing volgt uiteraard een feestelijke opening, dit zullen er naar verwachting meerdere zijn. Wij hopen dit voor het einde van dit jaar te kunnen realiseren dus ... wordt vervolgd! 

Naar nieuwsbericht

Prijsverhoging NordCap

Juni 2022

Om de permanent stijgende grondstofkosten en de gestegen logistieke kosten ten gevolge van wereldwijde bevoorradingsknelpunten althans gedeeltelijk op te vangen, zien wij ons genoodzaakt onze prijzen aan de huidige, zeer dynamische situatie aan te passen. Vanaf 01-06-2022 gelden de aangepaste prijzen, deze vindt u terug in onze webshop op www.nordcap.nl.

Naar nieuwsbericht

Prijsverhoging Ideal-AKE

Mei 2022

Door de huidige opgaande tendens in de markt zien wij ons helaas genoodzaakt onze prijzen aan deze situatie aan te passen. De inflatie en de beschikbaarheid van grondstoffen, transportdiensten en belangrijke onderdelen blijven voor ons nog steeds de grootste uitdaging. Om deze reden wordt vanaf mei een nieuwe prijslijst gepubliceerd, die over alle productgroepen, onderdelen en accessoires een stijging van 9,8% zal vertonen. Een bijbehorende export van onze artikelgegevens kan weer rechtstreeks uit het gebruikersgedeelte van de online catalogus gedownload worden. 

Naar nieuwsbericht

Moretti Forni zomeractie

Mei 2022

Profiteer deze zomerperiode van de MORETTI FORNI actie. Deze actie is geldig van 1 juni tot 30 september 2022.
Onderdeel van de zomeractie zijn de convectieovens van de serieF voor perfect gebakken producten van allerlei aard, de elektrische tunneloven T64E voor de productie van pizza's in grote hoeveelheden, alsmede van de pizzaovens serie iDeck.

Naar nieuwsbericht

Prijsverhoging NordCap

Maart 2022

Bijzondere situaties vragen om bijzondere maatregelen. De situatie op de inkoopmarkt, die al enkele maanden gespannen is, verslechtert: schaarste aan grondstoffen, leveringsknelpunten en prijsexplosies zijn deels van elkaar afhankelijk en ook wij zijn genoodzaakt om te reageren op deze omstandigheden, die bijna kunnen worden omschreven als historisch.
Vanaf 01-03-2022 gelden de aangepaste prijzen, deze vindt u terug in onze webshop op www.nordcap.nl.

Naar nieuwsbericht

Samenwerking NordCap en Ideal-AKE

Maart 2022

Wij zijn verheugd u vandaag te kunnen meedelen dat NordCap een meerderheidsaandeel in de IDEAL AKE Groep heeft verworven. Met deze deelneming is uit het sterke partnerschap van vele jaren een krachtige strategische band besloten, waarvan u als klant alleen maar profijt zult hebben.

Naar nieuwsbericht

Inschrijving voor eerste editie vakwedstrijd voor pizzaprofs gestart

September 2021

Strijd om de lekkerste ‘pizza nova’ barst los op NK Pizza Bakken 2022.
Wie bakt de lekkerste ‘pizza nova’ van Nederland? Daar draait het om bij het allereerste NK Pizza Bakken 2022 op dinsdag 11 januari 2022. Samen met De Lekkerste Wedstrijden organiseert Pizza Profs tijdens de Horecava in Amsterdam deze krachtmeting voor professionele pizzaiolo’s. Vanaf medio september is de inschrijving voor het NK Pizza Bakken gestart.

Persbericht

Live demonstratie van Viresmo op Tankstation Vakbeurs 2021

September 2021

Koeltechniekspecialist Smeva uit Valkenswaard laat op woensdag 10 en donderdag 11 november 2021 tijdens de Tankstation Vakbeurs in de Expo in Houten live zien hoe de nieuwe virtuele reserverings- en afhaalmodule Viresmo werkt. Hiermee kunnen tankstations 24/7 als servicepunt en stoplocatie dienen voor het ophalen van gekoelde food- en drankproducten. Daarmee spelen ze in op actuele foodtrends als mentaal gemak, minder voedselverspilling en lokale samenwerking.

Persbericht

Meld je aan voor het gratis Pizza Forum-webinar

Augustus 2021

AKE-Ideal NordCap biedt op 31 Augustus 2021 om 11:00 uur het gratis Pizza Forum aan. Tijdens dit webinar leren ondernemers hoe waardevol pizza’s zijn voor hun bedrijfsconcept. Ze krijgen de laatste trends op pizzagebied voorgeschoteld en ontvangen praktische tips over het gebruik van ovens en het bakproces.

Wil je deelnemen aan dit Pizza Forum Moretti Forni op 31 Augustus? 
Meld je dan aan via de button hieronder. 

Aanmelden

Prijsverhoging NordCap

Juli 2021

Het zal u niet ontgaan zijn dat de prijzen, mede door de pandemie, van grondstoffen en transport zeer sterk gestegen zijn. Uiteraard worden wij daar ook mee geconfronteerd en zijn we genoodzaakt om de prijzen vanaf 01.08.2021 met 6% te verhogen. Voor ons actuele assortiment en prijzen verwijzen wij u te allen tijde naar onze website: www.nordcap.nl

Naar nieuwsbericht

Lancering Viresmo Versbox het ideale afhaalsysteem

Juni 2021

Wij, AKE-Ideal NordCap importeur van hoogwaardige koel- en warmtetechniek, introduceren de virtuele reserveringsmodule Viresmo en brengen de Viresmo op de Nederlandse markt. Dit is een smart versboxsysteem waarmee bedrijven uit de foodservice en de institutionele sector hun gekoelde producten 24/7 aan consumenten kunnen aanbieden op een hygiënische en voedselveilige manier die bovendien hufterproof is.


Naar nieuwsbericht

Meld je aan voor het gratis Pizza Forum-webinar

Mei 2021

AKE-Ideal NordCap biedt op 12 Juli 2021 om 9:30 uur het gratis Pizza Forum aan. Tijdens dit webinar leren ondernemers hoe waardevol pizza’s zijn voor hun bedrijfsconcept. Ze krijgen de laatste trends op pizzagebied voorgeschoteld en ontvangen praktische tips over het gebruik van ovens en het bakproces.

Wil je deelnemen aan dit Pizza Forum Moretti Forni op 12 Juli?
Meld je dan aan via de button hieronder. 

Aanmelden

Vernieuwd Fogal assortiment

April 2021

Per maart 2021 produceert Fogal haar wandkoelingen conform de EcoDesign regelgeving. Dit houdt in dat de wandkoelingen nog efficiënter zijn ontwikkeld en tevens voorzien zijn van een energielabel. Kortom de wandkoelingen worden zo energiezuinig mogelijk op de markt gebracht. Daarnaast staan de ontwikkelingen bij Fogal niet stil. In het Fogal assortiment is dan ook een nieuw model opgenomen: ALASKA MAXI.

Naar nieuwsbericht

Project Bakkerij Adams 

April 2021

In samenwerking met Redie Interieurs Oirschot bv, Hanssen Interior Design en SDK Koudetechniek BV hebben wij de apparatuur mogen leveren aan Bakkerij Adams te Baarle-Hertog (België). Weer een mooi project om trots op te zijn! Wij feliciteren Bakkerij Adams dan ook met de prachtige nieuwe winkel! 

Naar fotoreportage

Wijziging verplichte verwijderingsbijdrage 

Maart 2021

Op onze stekkerklare apparatuur berekenen we sinds 2017 verplichte verwijderingsbijdrage. Wij zijn als importeur verplicht om over ieder verkocht stekkerklaar apparaat een bijdrage te rekenen en deze ook weer af te dragen aan een stichting die de verwijderingsbijdrage organiseert. Tot voor kort was dit ondergebracht bij de stichting NVLG grootkeuken recycling. Echter wordt deze nu verplicht ondergebracht bij een nieuwe stichting: Stichting OPEN

Naar nieuwsbericht

Update NordCap assortiment

Maart 2021

In de afgelopen decennia hebben we ons assortiment continu uitgebreid en aangepast aan de huidige marktbehoeften. Om deze dynamiek bij te houden, investeren we in de verdere digitalisering van ons bedrijf. Om deze reden zal er dit jaar geen nieuwe NordCap catalogi worden uitgebracht in tegenstelling tot wat u van ons gewend bent. In plaats daarvan presenteren we onze nieuwe producten voor 2021-2022 compact en overzichtelijk samengevoegd in een 80 pagina's tellende digitale brochure. Uiteraard vindt u alle producten ook terug in onze webshop.

Naar nieuwsbericht

Prijsverhoging NordCap

Maart 2021

Vanaf 8 maart 2021 geldt er een prijsverhoging van 2% op de artikelen uit het NordCap assortiment t.o.v. de prijzen uit het NordCap assortiment 2020/2021. Voor ons actuele assortiment en prijzen verwijzen wij u te allen tijde naar onze website: www.nordcap.nl

Naar nieuwsbericht

Ideal-AKE EcoDesign richtlijnen en digitale catalogus

Februari 2021

Graag informeren wij u vooraf over de EU-richtlijnen die momenteel worden geimplementeerd, welke vanaf 1 maart 2021 gevolgen zullen hebben over de juridische situatie. Eveneens over de uitvoer van de papieren en invoer van de digitale catalogus. 
Lees meer ..

Naar nieuwsbericht

Online platform Pizza Profs van start

Februari 2021

Het landelijke vakplatform Pizza Profs is op 1 februari van start gegaan. Doel is om pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis. lees meer ..

Naar persbericht

Donatie aan Nederlandse Bijenhouders Vereniging

Januari 2021

We care for food!
“Onze organisatie is diep geworteld in de wereldwijde foodservicemarkt en met de producten die wij leveren en produceren maken wij het verschil. Daarom hebben we van “We care for food” ons missiestatement gemaakt”

Meer info

Project Restaurant BRUT172

Juli 2020

Vorige maand hebben wij in samenwerking met Houten Koeltechniek B.V. de apparatuur mogen leveren aan Restaurant BRUT172 te Reijmerstok. Hans van Wolde - 2 Michelin sterren chef - heeft dit restaurant onlangs geopend. Weer een mooi project om trots op te zijn!

Naar fotoreportage

NordCap COOL-LINE brochure 2020

Juni 2020

De brochure met onze NordCap COOL-LINE apparatuur staat online! Deze is vanaf nu te downloaden! Klik hiervoor op onderstaande link. Heeft u vragen, opmerkingen of mocht u aanvullend een oneffenheid tegen komen horen wij dit graag en kunt u deze mailen naar sales@nordcap.nl.

NordCap COOL-LINE brochure 2020

Samenwerking tussen Moretti Forni NL en De Pizza Academy

Mei 2020

13-5 hebben wij de samenwerking tussen Moretti Forni NL en De Pizza Academy bekrachtigt met een samenwerkingsovereenkomst en treden Marcel Losekoot en Salvatore Germana tot een selecte groep van ambassadeurs van Moretti Forni. De ondertekening vond plaats met Joshua Winnen van AKE-Ideal NordCap en Marcel Losekoot en Salvatore Germana.

Naar producten

Samenwerking tussen Moretti Forni NL en Viva la Pizza

Mei 2020

12-5 hebben wij de samenwerking tussen Moretti Forni NL en Viva la Pizza bekrachtigt met een samenwerkingsovereenkomst en treedt Simon Giaccotto tot een selecte groep van ambassadeurs van Moretti Forni. De ondertekening vond plaats met Joshua Winnen van AKE-Ideal NordCap en Simon Giaccotto.

Naar producten

Nieuwe AKE-Ideal catalogi 2020-2021

Mei 2020

Met trots presenteren wij u de nieuwe catalogi AKE-Ideal Koeltechniek 2020/2021 & AKE-Ideal Warmhoud- en combinatievitrines 2020/2021. Deze nieuwe catalogussen zijn vanaf nu te downloaden via onderstaande link!
Heeft u vragen, opmerkingen of mocht u aanvullend een oneffenheid tegen komen horen wij dit graag en kunt u deze mailen naar sales@ake-ideal.nl.

AKE-Ideal catalogi 2020-2021

Nieuwe NordCap catalogus 2020-2021

April 2020

Met trots presenteren wij onze nieuwe digitale catalogus NordCap professioneel koelen en koken 2020-2021! Deze is vanaf nu te downloaden! Klik hiervoor op onderstaande link. Heeft u vragen, opmerkingen of mocht u aanvullend een oneffenheid tegen komen horen wij dit graag en kunt u deze mailen naar sales@nordcap.nl.

NordCap catalogus professioneel koelen en koken 2020-2021

Corona-maatregelen en bereikbaarheid AKE-Ideal NordCap

17-03-2020

De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen het virus. Een deel van onze collega’s werkt vanuit thuis en onze showroom is tot nader order gesloten. Bezoeken van onze medewerkers aan fabrieken, beurzen of trainingen zijn geannuleerd. Lees hier alle maatregelen

Terugblik op de EuroShop 2020!

Februari 2020

Wij kijken met grote trots terug als partner van Ideal AKE op de beurs Euroshop 2020! Mocht je niet geweest zijn bekijk onze uitgebreide fotoreportage. #wecareforfood
Virtuele stand in 3D: Ideal-AKE stand Euroshop 2020

Bezoek ons op de EuroShop 2020!

Januari 2020

De EuroShop is niet meer weg te denken. Niet alleen uit de handelswereld, maar ook uit talrijke andere gebieden en branches. Lees hier meer over de EuroShop. 

Waar:
Messe Düsseldorf GmbH
Stand: Hal 15, stand B02
Wanneer: 16 t/m 20 februari 2020
Van: 10.00 - 18.00 uur

Terugblik Horecava 2020

Januari 2020

Wij kijken met grote trots terug als founding partner van het TrendLAB op deze geweldige editie van de Horecava 2020! Mocht je niet geweest zijn bekijk onze uitgebreide fotoreportage. #wecareforfood

Naar fotoreportage

Wij staan op de HORECAVA 2020!

December 2019

Dit jaar zijn wij ook founding partner van het TrendLab. Vijf thema's prikkelen dit jaar de zintuigen: Funky Healthy, Customization, Internet of Things, High Traffic-convenience en Transformation & Circularity. Lees er hier meer over. 

Waar:
Amsterdam RAI
Stand: Food Culture - TrendLAB standnr. 01.600 HAL 1
Wanneer: 13 t/m 16 januari 2020
Van: 10.00 - 18.00 uur

Rectificatie NordCap Catalogus 2019-2020 - Alpeninox vrieswerkbanken

November 2019

Wij zijn trots op onze nieuwe NordCap catalogus 2019-2020. Maar helaas hebben wij moeten concluderen dat er een fout in staat m.b.t. de afmetingen en prijzen van de Alpeninox Crio Line vrieswerkbanken. Middels onze nieuwsflits hebben wij u hiervan reeds op de hoogte gesteld. 

Dit betreft pagina 4/12 en 4/13. Deze pagina's kunt u hier downloaden en eventueel uitprinten. 

De nieuwe Pizzaoven Serie ICON van Moretti Forni!

Oktober 2019

Energie besparen is eenvoudig - als u het juiste apparaat gebruikt. MORETTI FORNI's multifunctionele elektrische pizzaoven Serie ICON maximaliseert prestaties met nog minder energieverbruik.

Wij presenteren de nieuwe Serie ICON op de HOST Milaan Hal 5, Stand E03 F04 van 18 t/m 22 oktober 2019.

Wij staan op de HOST Milaan 2019!

Oktober 2019

Dit jaar zijn wij te vinden op de HOST Milaan, waar onze collega's Tim Schreutelkamp en Joshua Winnen u graag verwelkomen. Zij zullen te vinden zijn op de stand van FOGAL en Moretti Forni. 

Waar:
HOST Milaan, Strada Statale del Sempione, 28 20017 Rho Milano, Italië
Stand: T07 HALL 2 (FOGAL - Tim Schreutelkamp)
Stand: E03 F04 HALL 5 (Moretti Forni - Joshua Winnen)
Wanneer: 18 t/m 22 oktober 2019
Van: 09.30 - 18.30 uur

Next generation FLANTASTIC

September 2019

De geoptimaliseerde versie van de welbekende FLANTASTIC is nu verkrijgbaar welke de markt- en milieueisen weerspiegelt. Deze eenvoudig te reinigen, met geoptimaliseerde bediening, vooral duurzame en geïsoleerde koelvitrine werd oorspronkelijk ontwikkeld als taartvitrine vanwege de verhoogde luchtvochtigheid van 85% en wordt nog steeds veel gebruikt op dit gebied. 

Bekijk de nieuwe functies van de next generation FLANTASTIC hier!

Naar producten

Moretti Forni LAB "Learn and Bake" Nederland officieel geopend!

September 2019

Moretti Forni LAB "Learn and Bake" Nederland is officieel geopend! We hebben de eerste week van september intensieve trainingen gegeven aan ons team, partners en relaties. Bent u ook een geïnteresseerd in een training en wilt u meer weten over de mogelijkheden van Moretti Forni neem dan contact met ons op.

Naar producten

Nieuwe NordCap catalogus 2019-2020

Juli 2019

Met trots presenteren wij onze nieuwe catalogus NordCap koelen en koken 2019-2020! Wat is nieuw in deze editie van onze catalogus: het complete Fogal assortiment, Moretti Forni pizzatechniek, Menumaster High speed ovens en magnetrons, Sharp magnetrons, serie SNACK 600 kooklijn, EKA ovenlijnen voor koken, bakken en snacken en Moduline warmhoud en regeneratie techniek.

NordCap catalogus koelen en koken 2019-2020

Primeur: eerste open koelmeubel op R290 "MERCURY"

Januari 2019

Door de toename van high traffic locaties heeft Fogal het idee ontwikkeld op een groene manier versproducten koel te houden. Het restultaat: "MERCURY" een aantrekkelijke grab & go open koelmeubel. Deze primeur hebben wij mogen introduceren op de Horecava 2019! De MERCURY is één van de eerste open koelmeubels welke is uitgerust met R290 en verkrijgbaar in 4 breedtes. Ook is het mogelijk deze modulair te bouwen als een eilandopstelling. 

Mercury introductie brochure

Het Alpeninox programma 

Januari 2019

AKE-Ideal NordCap is exclusief importeur van Alpeninox voor Nederland. In deze brochure worden alle premium koel- en vriespparatuur van Alpeninox uitgelicht. Vooral onze nieuwe CRIO lijn koel-, en vrieswerkbanken zijn een belangrijke toevoeging aan ons Nordcap assortiment.  Hiermee wordt het Energielabel A, klasse 5 CRIO-line koel-, en vrieswerkbanken geïntroduceerd. Standaard voorzien van natuurlijk koudemiddel R290 (propaan). Klik hier voor het actuele aanbod van de CRIO-line koel- en vriesapparatuur. Bekijk de productvideo hier.

Naar producten

AKE Ideal NordCap introduceert 5 jaar onderdelen garantie

Januari 2019

Inmiddels zijn al onze dealers op de hoogte gesteld en met ingang van 1 Januari 2019 hebben wij onze garantietermijn m.b.t. onderdelen betreft AKE-Ideal en NordCap verhoogt naar 5 jaar! Met uitzondering van de Cool-Line apparatuur, deze blijf ongewijzigd.

Naar producten

Samenwerking met Dobla op de Sirha 2019 in Lyon

Januari 2019

In samenwerking onze partner Dobla hebben wij onze vitrines gepresenteerd op de beurs. Eén van de vitrines is onze gebaksvitrine Flantastic die zich onderscheid door zijn continue luchtvochtigheidsgraad van 85%! Wij zijn zo in staat om  gebak voor langere tijd goed kunnen presenteren. 

Meer over de Flantastic

Samenwerking met Metos op de Vakbeurs Facilitair 2019

Januari 2019

In samenwerking onze partner Metos hebben wij onze meubel Snacky gepresenteerd op de beurs. De snacky is een combinatiemeubel van warm en koud presenteren en bewaren. Geweldige stand op de Vakbeurs Facilitair 2019 Jaarbeurs in Utrecht! 

Meer over de Snacky

AKE-Ideal NordCap importeur Moretti Forni pizza ovens op de Horecava!

Januari 2019

Op het InnovatieLab van de Horecava hebben wij in samenwerking met Happy Italy to go en AB interieurbouw een geweldige presentatie neergezet. Wij hebben samen met Moretti Forni de nieuwe Neapolis pizzaoven voor het eerst in Nederland gespresenteerd. Deze pizza oven is elektrisch en heeft een bereik van maar liefst 510 graden Celsius! Zo kan er een pizza in 50 seconden worden afgebakken. 

Naar pizza ovens Moretti Forni

Terugblik Horecava 2019

Januari 2019

Wij kijken met grote trots terug als founding partner van het InnovationLab op deze geweldige editie van de Horecava 2019! Mocht je niet geweest zijn bekijk onze uitgebreide fotoreportage. #wecareforfood

Naar fotoreportage

 Bezoekers Horecava op de foto We care for food!

Januari 2019

Met onze Bijzonder samenwerking met de Nederlandse Bijenhoudersvereniging hebben wij onze relaties en bezoekers gevraagd om op de foto te gaan om aandacht te krijgen voor de BIJ. zie hier wie er allemaal op de foto gingen.

Naar fotoreportage

Bijzondere samenwerking AKE-Ideal NordCap en NBV

Januari 2019

Op maandag 7 januari 2019 is er tijdens de Horecava 2019 een samenwerkingsovereenkomst tussen de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) en AKE-Ideal NordCap bekrachtigd.

Meer lezen

Wijziging AKE GREEN koelvitrines

Januari 2019

Als betrouwbare en innovatieve partner streven we er altijd naar om onze apparatuur up-to-date te houden en u hiervan tijdig op de hoogte te stellen. Het betreft de ronde uitvoering van de isolatieglas koelvitrines. De radius van de frontruit is aangepast.Vanwege deze wijziging zijn de artikelnummers aangepast. Houdt u hier s.v.p. rekening mee bij toekomstige bestellingen en offertes.

De AutoCad tekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar, hiervoor kunt u een e-mail sturen naar: sales@ake-ideal.nl

Naar producten

Foodshopper Monitor 2019: Veranderende eetmomenten

Januari 2019

Als lid van de FSIN houden wij ons continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Foodbranche. Graag delen wij relavante informatie met u. Bekijk hier de video over de Veranderende eetmomenten.

Naar video

Horecava 2019

December 2018

Als founding Partner zijn wij weer sterk vertegenwoordigd op het InnovationLab van de Horecava. Graag willen we de nieuwe innovaties, concepten en trends van 2019 laten zien. Wij willen met onze deelname de gehele markt enthousiasmeren en kennis laten maken met onze merken.

Meer lezen

BIJzondere samenwerking NBV en AKE-Ideal NordCap

December 2018

Op maandag 7 januari 2019 zal tijdens de Horecava 2019 een samenwerkingsovereenkomst tussen de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) en AKE-Ideal NordCap worden bekrachtigd. Met deze samenwerking stelt AKE-Ideal NordCap zich tot doel dat het zich gaat inzetten voor onderzoek, welstand en leefomgeving voor de Bijen in het algemeen.

Meer lezen

Intergastra 2018

Februari 2018

Vernieuwde beursconcept in Stuttgart slaat aan bij bezoeker geen producten maar concept ideeën op de stand van NordCap. 

Meer lezen

Horecava 2018 

Januari 2018

Wat een fantastische Horecava RAI Amsterdam 2018 editie! Samen met een groot aantal partners hebben we er weer een geweldige beleving van gemaakt; Horecava Rai, HTC Advies, Sandenburg, Heineken, Vrumona, Index, Arla, Miko, Reypenaer, La Place, Tosti Club, Urban Salad, Meiko, Maxivers, SmartCuisine, ByFlow, Instock, Hagelswag, TIPPR, Hrbs., Foodcreativ, Consumatics, Attend, Dobla,  FCSI and many more

Meer lezen

Nieuwe bedrijfsfilm NordCap en AKE Ideal NordCap

Maart  2017

Zowel Ake-Ideal en Nordcap hebben een nieuwe bedrijfsfilm,
hierin stellen zich graag aan u voor.

Meer lezen

Horeca innovation lab 2016

Januari 2016

De organisatie van de Horecava heeft onze Snacky Combinatievitrine geselecteerd voor haar stand Innovation Lab.
Snacky Combinatievitrine; Vers bereiden en serveren waar de klant bij staat!

Meer lezen

Erkend leerbedrijf

Januari 2015

Wij begeleiden Jong Talent! SBB heeft AKE-Ideal NordCap erkenning afgegeven. Wij bieden aankomend talent de mogelijkheid om mee te werken in "eigen keuken". Hoe is het werken bij een fabrikant en groothandel. 

Meer lezen
Nieuwsoverzicht

AKE-Ideal NordCap B.V.
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND

T +31 (0)85 1043375
E sales@nordcap.nl