Nieuws

Primeur: eerste open koelmeubel op R290 "MERCURY"

Januari 2019

Door de toename van high traffic locaties heeft Fogal het idee ontwikkeld op een groene manier versproducten koel te houden. Het restultaat: "MERCURY" een aantrekkelijke grab & go open koelmeubel. Deze primeur hebben wij mogen introduceren op de Horecava 2019! De MERCURY is één van de eerste open koelmeubels welke is uitgerust met R290 en verkrijgbaar in 4 breedtes. Ook is het mogelijk deze modulair te bouwen als een eilandopstelling. 

Mercury introductie brochure

Het Alpeninox programma 

Januari 2019

AKE-Ideal NordCap is exclusief importeur van Alpeninox voor Nederland. In deze brochure worden alle premium koel- en vriespparatuur van Alpeninox uitgelicht. Vooral onze nieuwe CRIO lijn koel-, en vrieswerkbanken zijn een belangrijke toevoeging aan ons Nordcap assortiment.  Hiermee wordt het Energielabel A, klasse 5 CRIO-line koel-, en vrieswerkbanken geïntroduceerd. Standaard voorzien van natuurlijk koudemiddel R290 (propaan). Klik hier voor het actuele aanbod van de CRIO-line koel- en vriesapparatuur. Bekijk de productvideo hier.

Naar producten

AKE Ideal NordCap introduceert 5 jaar onderdelen garantie

Januari 2019

Inmiddels zijn al onze dealers op de hoogte gesteld en met ingang van 1 Januari 2019 hebben wij onze garantietermijn m.b.t. onderdelen betreft AKE-Ideal en NordCap verhoogt naar 5 jaar! Met uitzondering van de Cool-Line apparatuur, deze blijf ongewijzigd.

Naar producten

Samenwerking met Dobla op de Sirha 2019 in Lyon

Januari 2019

In samenwerking onze partner Dobla hebben wij onze vitrines gepresenteerd op de beurs. Eén van de vitrines is onze gebaksvitrine Flantastic die zich onderscheid door zijn continue luchtvochtigheidsgraad van 85%! Wij zijn zo in staat om  gebak voor langere tijd goed kunnen presenteren. 

Meer over de Flantastic

Samenwerking met Metos op de Vakbeurs Facilitair 2019

Januari 2019

In samenwerking onze partner Metos hebben wij onze meubel Snacky gepresenteerd op de beurs. De snacky is een combinatiemeubel van warm en koud presenteren en bewaren. Geweldige stand op de Vakbeurs Facilitair 2019 Jaarbeurs in Utrecht! 

Meer over de Snacky

AKE-Ideal NordCap importeur Moretti Forni pizza ovens op de Horecava!

Januari 2019

Op het InnovatieLab van de Horecava hebben wij in samenwerking met Happy Italy to go en AB interieurbouw een geweldige presentatie neergezet. Wij hebben samen met Moretti Forni de nieuwe Neapolis pizzaoven voor het eerst in Nederland gespresenteerd. Deze pizza oven is elektrisch en heeft een bereik van maar liefst 510 graden Celsius! Zo kan er een pizza in 50 seconden worden afgebakken. 

Naar pizza ovens Moretti Forni

Terugblik Horecava 2019

Januari 2019

Wij kijken met grote trots terug als founding partner van het InnovationLab op deze geweldige editie van de Horecava 2019! Mocht je niet geweest zijn bekijk onze uitgebreide fotoreportage. #wecareforfood

Naar fotoreportage

 Bezoekers Horecava op de foto We care for food!

Januari 2019

Met onze Bijzonder samenwerking met de Nederlandse Bijenhoudersvereniging hebben wij onze relaties en bezoekers gevraagd om op de foto te gaan om aandacht te krijgen voor de BIJ. zie hier wie er allemaal op de foto gingen.

Naar fotoreportage

Bijzondere samenwerking AKE-Ideal NordCap en NBV

Januari 2019

Op maandag 7 januari 2019 is er tijdens de Horecava 2019 een samenwerkingsovereenkomst tussen de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) en AKE-Ideal NordCap bekrachtigd.

Meer lezen

Wijziging AKE GREEN koelvitrines

Januari 2019

Als betrouwbare en innovatieve partner streven we er altijd naar om onze apparatuur up-to-date te houden en u hiervan tijdig op de hoogte te stellen. Het betreft de ronde uitvoering van de isolatieglas koelvitrines. De radius van de frontruit is aangepast.Vanwege deze wijziging zijn de artikelnummers aangepast. Houdt u hier s.v.p. rekening mee bij toekomstige bestellingen en offertes.

De AutoCad tekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar, hiervoor kunt u een e-mail sturen naar: sales@ake-ideal.nl

Naar producten

Foodshopper Monitor 2019: Veranderende eetmomenten

Januari 2019

Als lid van de FSIN houden wij ons continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Foodbranche. Graag delen wij relavante informatie met u. Bekijk hier de video over de Veranderende eetmomenten.

Naar video

Horecava 2019

December 2018

Als founding Partner zijn wij weer sterk vertegenwoordigd op het InnovationLab van de Horecava. Graag willen we de nieuwe innovaties, concepten en trends van 2019 laten zien. Wij willen met onze deelname de gehele markt enthousiasmeren en kennis laten maken met onze merken.

Meer lezen

BIJzondere samenwerking NBV en AKE-Ideal NordCap

December 2018

Op maandag 7 januari 2019 zal tijdens de Horecava 2019 een samenwerkingsovereenkomst tussen de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) en AKE-Ideal NordCap worden bekrachtigd. Met deze samenwerking stelt AKE-Ideal NordCap zich tot doel dat het zich gaat inzetten voor onderzoek, welstand en leefomgeving voor de Bijen in het algemeen.

Meer lezen

Intergastra 2018

Februari 2018

Vernieuwde beursconcept in Stuttgart slaat aan bij bezoeker geen producten maar concept ideeën op de stand van NordCap. 

Meer lezen

Horecava 2018 

Januari 2018

Wat een fantastische Horecava RAI Amsterdam 2018 editie! Samen met een groot aantal partners hebben we er weer een geweldige beleving van gemaakt; Horecava Rai, HTC Advies, Sandenburg, Heineken, Vrumona, Index, Arla, Miko, Reypenaer, La Place, Tosti Club, Urban Salad, Meiko, Maxivers, SmartCuisine, ByFlow, Instock, Hagelswag, TIPPR, Hrbs., Foodcreativ, Consumatics, Attend, Dobla,  FCSI and many more

Meer lezen

Nieuwe bedrijfsfilm NordCap en AKE Ideal NordCap

Maart  2017

Zowel Ake-Ideal en Nordcap hebben een nieuwe bedrijfsfilm,
hierin stellen zich graag aan u voor.

Meer lezen

Horeca innovation lab 2016

Januari 2016

De organisatie van de Horecava heeft onze Snacky Combinatievitrine geselecteerd voor haar stand Innovation Lab.
Snacky Combinatievitrine; Vers bereiden en serveren waar de klant bij staat!

Meer lezen

Erkend leerbedrijf

Januari 2015

Wij begeleiden Jong Talent! SBB heeft AKE-Ideal NordCap erkenning afgegeven. Wij bieden aankomend talent de mogelijkheid om mee te werken in "eigen keuken". Hoe is het werken bij een fabrikant en groothandel. 

Meer lezen
Nieuwsoverzicht

AKE-Ideal NordCap B.V.
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND

T +31 (0)85 1043375
E sales@nordcap.nl