Branche verenigingen

Een ondertitel

AKE - Ideal NordCap blijft zich continue door ontwikkelen en innoveren. Wij vinden het om deze reden belangrijk ons aan te sluiten bij branche verenigingen in de Installatie en Food branche.

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) is in 2003 door leidende bedrijven in de foodservicemarkt opgericht als onafhankelijk kennisplatform. 

We streven naar de verdere professionalisering van de markt voor de buitenshuisconsumptie. Het FSIN is een groeiende vereniging met meer dan 193 actieve leden waaronder grossiers, fabrikanten en outlets.

Foodservice Consultant Society International (FCSI) is een wereldwijde toonaangevende vereniging van foodservice consultants.

FCSI coördineert een netwerk van professionals ten behoeve van educatie en het uitwisselen van ideeën. Deze onschatbare bron van individuen in de voedingsadvies- en gastvrijheidsbranche is niet gelieerd aan de industrie. FCSI leden hebben de kans om van elkaar te leren en gebruik te maken van een enorme hoeveelheid expertise.

Ake-Ideal NordCap is sinds 1 januari 2015 officieel lid van de branche vereniging NVLG.

NVLG: De Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG) vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt. In de brancheorganisatie voor grootkeukenapparatuur zijn ca. 50 bedrijven verenigd.

Ake-Ideal NordCap is sinds 1 januari 2015 officieel lid van de branche vereniging NVKL.

NVKL: De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van ruim 400 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.

AKE-Ideal NordCap B.V.
Kanaaldijk 34
2741 PA Waddinxveen
NEDERLAND

T +31 (0)85 1043375
E sales@nordcap.nl